De populariteit van elektrische fietsen

Nederland is het land van de fietsen. In ons land bevinden er zich meer fietsen dan inwoners, namelijk rond de 23 miljoen. Dit komt er op neer dat iedere Nederlander over 1,4 fiets beschikt. Echter is het zo dat Nederlanders niet alleen gebruik maken van de standaard stadsfietsen of transportdiensten, de elektrische fietsen slaan tegenwoordig ook hun slag en kiezen veel meer mensen ervoor om een elektrische fiets aan te schaffen. Het assortiment aan elektrische fietsen wordt ook steeds groter, waardoor er voor iedereen zowel een geschikte reguliere fiets als een elektrische fiets te vinden is. In dit blog vertellen we je er graag meer over!

Elektrische fietsen in Nederland

De elektrische fietsen maken een enorme opmars in Nederland en zijn er sinds de komst van de elektrische fiets al enorm veel verkocht. Tijdens de eerste lancering van de elektrische fiets in Nederland wist deze de traditionele fietsen al van de troon te stoten en blijven de verkopen maar stijgen. In eerste instantie waren de elektrische fietsen vooral geproduceerd voor ouderen, maar zijn er nu ook stads- en transportfietsen in een elektrische variant te verkrijgen. Je zult sneller kunnen fietsen naar A & B, beschikt nog altijd over de flexibiliteit en het gemak van het fietsen in een drukke stad, maar zou je er ook voor kunnen kiezen om te gaan fietsen voor grotere afstanden. 

Kies voor een elektrische fiets van Stromer!

Tegenwoordig zijn er erg veel elektrische fietsen te verkrijgen en is er te zien dat er constant nieuwe aanbieders toetreden tot de markt. Met het gebruik van de allernieuwste technologieën produceren deze merken unieke e-bikes die zorgen voor comfort en beschikken over een stoere, sportieve uitstraling. Een voorbeeld van een nieuwe aanbieder die zich richt op het toepassen van de nieuwste technologieën in de e-bikes, is Stromer. Een Stromer fiets is uitgerust met verschillende technologische toepassingen en beleef de gebruiker de ultieme e-bike experience.

Het gebruik van een Stromer fiets

Vele fans en gebruikers van een Stromer fiets gebruiken de elektrische fiets om de auto te vervangen. De fietsen zijn gemaakt van zeer stevig, massief en hoogwaardig materiaal, waardoor je gemakkelijk door de stad of een grotere afstand kunt fietsen onder iedere weersomstandigheden. Met de elektrische fiets van Stromer kun je een snelheid van 45 km/u bereiken en zul je makkelijk van A naar B kunnen reizen, zonder dat je erg lang in de file of de verdere verkeersdrukte hoeft te staan met de auto. De Stromer fiets is milieubewust, duurzaam en zorgt de fiets voor een stoere uitstraling, waardoor het zeker is aan te raden om eens te overwegen of een fiets van Stromer niet iets voor jou is!