Sportschool Loosduinen biedt ongekend veel mogelijkheden om jezelf in perfecte conditie te houden

Het is een gegeven dat je in de maatschappij waarin we leven minder tijd en belang hechten aan het sporten in teamverband. We trekken omwille van een chronisch gebrek aan tijd liever ons eigen plan en houden ons fit in de sportschool. Binnen de sportscholen die er zijn, geldt sportschool Loosduinen als een bijzondere sportschool. De mogelijkheden die er zijn, zijn ongekend en bijzonder. Zo is sportschool Loosduinen ook al de plek voor zoiets als KO Fighting Fitness.

Sportschool Loosduinen heeft gewoon erg veel te bieden

Naar de sportschool gaan is tegenwoordig in niets meer te vergelijken met vroeger. De mogelijkheden en de faciliteiten zijn enorm gegroeid en je kunt tegenwoordig ook bij sportschool Loosduinen met een app de voor jou perfecte trainingslijn volgen. Sportschool Loosduinen heeft je ongekend veel te bieden, ook als het gaat om de abonnementsvormen. De meeste mensen kiezen flexibiliteit en een abonnement om onbeperkt te kunnen sporten. Door de ruime openingstijden kun je eigenlijk altijd sporten, en zeker op die momenten als het je past. 

Maak gebruik van alleen de meest geavanceerde kracht en cardio apparaten

Bij sportschool Loosduinen kun je gebruikmaken van alleen de meest geavanceerde kracht- en cardio apparaten. Je kunt je heerlijk uitputten en uitzweten in zowel de kracht-, cardio en de stretch zone. Het aanbod fitnessmaterialen is ongekend waardoor je steeds opnieuw een uitdagende en ook afwisselende training af kunt werken. Je traint – hoe gezellig- in een zeer gemêleerd gezelschap. Dat komt doordat iedereen in Loosduinen terecht kan, dus zowel de beginnende sporter als de semi-professional.

Probeer eens iets nieuws in de vorm van KO Fighting Fitness

Sportschool Loosduinen biedt ook een breed aanbod groepslessen. Bijzonder is om eens een KO Fighting Fitness les te volgen. Je kunt ook gewoon kiezen yogalessen, BodyShape, spinning en BodyPump. Wil je dat niet, dan red jij je vast wel met de zeer bruikbare dumbells,bokszakken en ook kettlebells. Natuurlijk weet men bij sportschool Loosduinen dat er meer is dan alleen sport. Na afloop is het altijd gezellig in de relaxruimte waar je na het sporten een heerlijk drankje drinkt en bijpraat met andere sporters. Zo is een bezoek aan Loosduinen vaak ook nog eens goed voor de sociale contacten. Redenen voldoende dus om ook snel een bezoek te brengen aan de sportschool en snel een abonnement af te sluiten bij de veelzijdige sportschool. Wil je toch liever de kat uit de boom kijken? Ook in dat geval kun je altijd eerst beginnen met een proefles.